Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Sanger som er instrumentale, eller sanger med en tekst som ikke egner seg for publisering, er ikke ført opp i den kommende tekstoversikten.

1.Proomp The Dark

1. I want to nous:

Yeeeaaaaahhhh. Eh, this is TP with det nyeste: I want to nous. I like this song , but I like, I heller want to nous, I knows how to nous. But I don't know who I should nouse, that's the big problem in this song, because, I want to nouse(*2), but she don't want to nouse, and that's a very big problem, I kun si it that's a very big problem, but she likes to nous with other and noth with me(*3), she say's that she don't like to nous with me, she likes to nouse with other and not with me, she say's that I am stupid and I, gulp øhh, now I yeah, we shall fortsett this song. I want to, I want to nous (*2) I want to nous, I want to nouse, I want to nous, I want to know what Jensen, he like to nous he gikk en tur and he want to come back, the girl had left him and he can't nous no more, and I had the same problem. She could only nous with me, I think that she don't think that she could nous with everybody, I want to nous, I like that she don't like me, it is a very big problem that eh eheh if if eh she would wanting to nous with me, then I would not nouse this song, I would nous, I nous with the, eh the eh øh shit about this song, and then the big Proompings could't be don, and then you would't hear this music, this music eh I mehhh laaaaaaaaa si at han skal kom opp med en gang. Yeahhhhh, a little offbryting, but now it is fine again. I want to nous(*3) det dumme med denne sangen er at vi ikke har laget noen avslutning, sånn at vi vet ikke hvordan aeeeehhhhhh vi skal få stoppet, vi alle håper at vi og vi får aldri sluttet her, i studio, men vi håper å finne en slutt, har du funnet en passelig slutt? Nei, da får vi holde på for alltid da, yo, I want to nous(*7) again, I want to nous(*4), so you don't want to nous, I want to nous, I want to nous for ever, not stopping a pittel littel øyeblikk,hhe,I, I, I want to nous.

4. Jeg vil ikke dø mamma:

Jeg vil ikke dø, mamma.

4. Toget som ikke kom fram til himmelen:

5. ånden Tor og ånden Jens:

ånden Tor og ånden Jens de går på tur noen ganger når det er fint, ånden Tor og ånden Jens de synes de er fint. ånden T & ånden J de er flinke ånder, de liker løpe på støy. Når ånden J & ånden T går på tur så sier ånden Jens til ånden Tor: skal vi gå til jorden? ånden J & ånden T de er gode (hikst) venner, de går på tur heeeeheeeeeeee woueeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja så lenge klarte vi å holde oss. Neste sang blir litt finere kanskje.

8. Gitarsolo:

Yeahhhh, dig it.

9. Tre vise kinesere:

Dette er en sang om de tre vise kineserne. De var tre glupe typer, vandret mye rundt omkring, men den mest berømte reisen deres den var da de besøkte Jesus (*2) je de sier sus, Jesus var en real type, men han fikk da myrra for det og litt gull og røkelse og, det fikk han og. Så får han jo en liten gitarsolo også, men det har jo ikke så mye å si .De tre små nei, de tre vise kineserne de var jammen meg vise nok. Hvis de hadde vært mer vise så hadde det jammen vært en del opera, men så langt gikk det ikke, de er jo tross alt ikke så vise som gud, som er en uendelighetssang, de var jo ikke slemme, de var vise, kanskje jeg burde la vær å lage slike sanger til ettertiden, de er kanskje litt for bråkete og for lite melodi, men de tre vise menn det var en så bra vise at vi må nesten synge om dem. For resten var de mennene kinesere Slash: yeahhhhhhh dig it, de tre vizzzzz, de tre vise kineserne de lever nok ikke dommedag, de levde nok ikke til dommedag skal du se. de er nok døde nå, for dommedag stiger langsomt frem. Jeg tror nok dommedag har vært tidligere den sangen vi har, selv om denne slår alt. Ehee. åååhhhhhhh de var nok ganske kloke, ganske vise, men ikke nok til en symfoni, det ble nok bare viser hos dem, som for eksempel denne, den er nok litt for bråkete for dem da, skjønt den begynner å roe seg ned etter hvert nå, det er kanskje litt dumt synes mange trash-diggere men jeg synes det wæææææ heavy, heavy, wææææ, yeay, menåhhhh. De tre vise kinesere de gikk rundt på sine lange ferder, de traff ikke meg der, jeg var ikke født enda og dermed nådde de ikke å komme til dommedag å si: nå er vi sinte, yeahhhh.

10. Gul ballong:

Aaaaaaaaaaaa(*3) gul ballong, den sprakk, åaaaaaaaaaaaa fly luft, åhhhaaaaaaaa komme rød ballong , aaaaaaaaaaa fly sammen, aaaaaaaaaaaaaa opp, aaaaaaaaaaa komme fly, aaaaaaaaaa Slash, aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaha aaaaaaahaaa komme sky aaaaaaaaaa tyske fly, aaaaaaaaaa pistolskudd aaaaaaaaaaaaaaaa pang, aaaaaaaaaa, borte helt borte, rød ballong ingen gul ballong, rød ballong ingen rødehhhh,gul ballong, fin tur sa rød ballong, men enslig når bare to en to blir en, tyske fly er sint, skyte med gevær, rød ballong fly sin vei, tyske fly er sint, skyte med gevær, rød ballong flyr sin vei, opp til gud, han flyr opp til gud, man tilber gud, rød ballong bare fly opp til gud, da blir gud sint, for at rød ballong ikke tilber gud, din dumme røde ballong sa gud, du må tilbe gud, ikke bare fly, dumme gul ballong er heldigvis død, jeg vil slå deg litt.

11. The Spookelsehouse:

Hhhhheeeeeeeeeeeeeeeee det var en gang et spøkelsehus, der bodde det et spøkelse, han het Jensen, et ganske pent spøkelse for såvidt. Han var 18 år og han var et meget fint spøkelse ja, han døde da han var 13 år og flyttet inn i spøkelsesslottet da han var 15 år, 15 år, men så en dag kom det en mann, han het Jensen, basj, gittarsolo(*5), ehhhhhh,han het Hansen(*3), Hansen(*3), het han, men da han kom hjem sa Jensen bø, bø sa Hansen nei Jensen, yeahhh.

12. Denne sangen er kort:

Denne sangen er kort. Vi må skyndte oss før vi ikke har noe tid igjen, vi må huske på å spille ganske fort, for snart er sangen ferdig og da kan vi ikke spille, nå skal vi spille på xylofon, basj, denne sangen er kort, vi må skyndte oss å spille, snart er det for sent, snart er sangen ferdig, basj, wæææææ, å nei å nei, snart er sangen ferdig, denne sangen er jo kjempekort, mindre en et minutt, du synes sikkert at en så kort sang er dårlig, derfor har vi prøvd å få sangen best mulig mens vi enda har sangen for snart slutter den, å nei sangen er slutt!

13. Et møte ved innsjøen om natten i skogen på fjellet:

Det var en gang en øl-fest på fjellet ved innsjøen, de hadde en innsjøfest ved fjellet, eh , den var veldig fin, masse nousing in the darknes om du forstår hva jeg mener, basj, men så kom det en mann fra skogen, han hadde han hadde hehehehehehehehe he he hehehe han hadde hehe han han hadde hehe he han hadde en demo, der lurte vi dere, han hadde maskingevær(*2), ute i skogkanten satt det et par å kysset eh nusset nei min, for seg selv, de var veldig lykkelige, men så kom maskingevær-mannen,han begynte å tisse nei han begynte å skyte.

14. Gallerirunden:

heia, ja nå begynner vi: eh å ja skal vi synge.

15. Denter man:

aaoauauyayaajlaaaayya(*10) enter light eaeeaaaeae hostages is a very good game eaaaaea, enter night enter.

18. Knøffel:

Knøffel, spis basj, hvis vi ikke slår av nå kan noen bli skada, noen kan bli skada, stopp, stopp å spill, noen kan jo bli skada.

19. Mr. Jones:

Mr. Jones(*7), Mr. Jones is a very brave man, Mr. Jones goes on tour, he goes very long yeah, Mr. Jones(*2), Mr. Jones is a very brave man, he goes on tour, he is a brave man and he goes on tour, Mr. Jones, Mr Jones is very brave, he has a ouuu mat sat gon ply, Mr. Jones is brave ehh.

20:(Bonus tracks)