Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Den Europeiske Universitet

Intro

Sug, nå kommer, nei jeg mener dette er den ny kassetten til TP, nummer 9 i rekken eller 10 hvis vi kaller nussekass. som er en samle-C, eh...kassettfor den 9., da er dette den 10. I hvert fall heter denne kassetten Den Europeiske Universitet.

Barsklump

Nå begynner den. Barse kelle. Barse e-kelle e-u-e-me-e-pe, bars kell e-u e-me-e-pe, e-barse e-kelle e-u-e-me-e-pe(x3), e-barse e-kelle-e-u-e-me-e-pe-pe-pe, e-barse e-kelle e-u-e-me-e-pe, e-barse e-kelle-e-u-e-me-e-pe-pe-pe, barsekell-e-u-e-me-e-pe, e-barse e-kelle-e-u-e-me-e-pe-pe-pe, e-barse e-kelle e-u-e-me-e-pe, e-barse e-kelle-e-u-e-me-e-pe-pe-pe, e-barse e-kelle e-u-e-me-e-pe, e-barse e-kelle-e-u-e-me-e-pe-pe-pe pe-pe-pe, e-barse-kelle-u-e-me-pe-pe-pe, barse- (**).

Gresshopperne

En gang for lenge siden.

Pæreskrelleren

En gang møtte jeg en dame, hun sa "Vil du prøve den nye pæreskrelleren min?" Jeg takket ja og hu skrelte min bra, så tok jeg et bananskall og hu skrelte den også eller sånn. Men en annen dag da jeg var på byen for å sjekke CD'er så kom jeg over et fantastisk tilbudskjøp som man måtte benytte seg av innenfor 48 timer side, men det hadde ikke jeg tid til og jeg brukte den på han, ut kom min tann, jeg sparket den fra begge sider samtidig, en gang for lenge siden