Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Sanger som er instrumentale, eller sanger med en tekst som ikke egner seg for publisering, er ikke ført opp i den kommende tekstoversikten.

KLF-kassetten

1. Bondesangen:

Bonden lagde melk.

4. Strømadapteret:

Eh eh nei! Eh æ vil ikke ha aux, hei, æ kom borti en knapp sånn at det står aux i displayet, men så går det ikke ann å få det av igjen, jaha, så du kan ikke høre på? Eh det vet jeg ikke, jaha, **.

5. Støvsugingssangen (part II):

Åhh latterlig, nøyyy! (Støvsugingslyder).

7. Tomas sorterer Magic:

Ja he, alt ser ut til å være som det skal her, skal vi se. Å nei det e i sangen her da, det e ikke en ny sang, åh, det her har æ vært med på, vil du prøve min nye pæreskreller og sånne ting, nei, du husker da vel det. Og så møtte jeg en dame og hun sa: Vil du prøve den nye pæreskrelleren min, jeg takket ja og hun skrelte min he he, åh og jeg hadde et bananskall og hun skrelte det også, he he hun skrelte bananskallet, eller sånn, he he, en annen dag da jeg var på byen for å sjekke CDer så kom det et fantastisk tilbud som man måtte benytte seg av, for 48 timer siden men det hadde jeg ikke tid til, jeg brukte den på han og ut kom en tang he he, en gang for lenge siden (**...) bare for å minne dem på at, åh nå har vi sortert, bare spill en annen sang i mens du så kan vi ta part to etterpå.

8. Tomas spiser middag:

Det gjør jeg ikke, eller snart da!

9. Stina-sangen:

Snart begynner den!

12. Sigurd skal hjem og spise middag, derfor må vi forte oss å lage denne sangen:

Nose nose(*2), (**...).

13. Nussefising:

Vi har en fra før, nei den e ødelagt, yeah VH is coming on the stage! Then I was walking in the streets(*2) and the bassist is very flink and is very drunk. (Rapelyd), dette er en sang, denne sangen handler om at dette er en sang, no kjem det gitarsolo, dette er en sang som handler o at dette er en sang som handler om at dette er en sang som handler om at dette er en sang he he som forøvrig handler om denne sangen og hva den handler om, nei søren den gikk det ikke an å gjøre noe med eller sånn. Nå slutter den! Eller sånn.

14. Joey was a race-car driver (remix) (*):

Jerry was a race-car driver and he was very good and he drive a car, and he was a race-car driver and he was a very good race-car driver og sånn, la la la la.

16. Vi kler av oss:

Nja ganske artig e det ikke det da? Så tok jeg av meg skjerfet, og brettet det litt, oj den ble litt sånn ja ferdig, jeg tullet, å så tok jeg gitaren og spilte litt musikk, ja.

17. Nelle nelle:

He hee.

18. Mixepulten:

Kom igjen no kom i gjenn no yeah!(*2), æ va på en fæst, æ va på fæst. Kom igjen å si hei til dama som e så fin og står på hjørnet der, ta å nuss med hu ja yeah, så må du ta å gi a en ølflaske, yeah, kom igjen no yeah, ølflaske yeah (*4), ølflaske(*2), den e itt tom nei, den e full, slenge i sæ øl, det e så deilig(*2) med øl(*3), så danse vi litt(fiselyd). Dama sa kom igjen å nuss, æ sa kom igjen å dans, dama sa vi gjør begge dele samtidig, yeah(*3), sa æ, så sa sjefen på klubben (**...).

19. Tille lille:

Tille lille.

21. Lede ninge:

Jeg ville lede.