Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Sanger som er instrumentale, eller sanger med en tekst som ikke egner seg for publisering, er ikke ført opp i den kommende tekstoversikten.

F***ekassetten

2. Oppsjekkingen:

Yeah! Jeg skulle på fest, jeg drakk masse vann, men hva er det jeg ser, en dame, jeg setter meg ved henne, hva heter du da? Jeg heter Janike, ja vel, vil du **, nei jeg er ikke sånn, jeg er ikke så billig at jeg blir sjekket opp av hvem som helst, nei vel, jeg heter Svein, vil du ** da? Ja vel da, (**...).

3. La meg nusse en barsjklump:

Yeah, la meg nusse en basjklump, he he la meg nusse en basjklump(*3), så skulle Jensen spise en stakt besjklump, den smakte tiss, for de hadd blitt stekt i tiss, lugget også halvtime i fjert og mass god lukt, huske gamle stekt basj på menyen vet du, eller sånn, så var det.

9. Vil du nusse med meg?:

Når jeg ser deg hopper hjertet mitt, opp til himmelen, jeg ser dine lepper og jeg vil kysse, vil du kysse meg? For da vil livet mitt bli noe spesielt og jeg vil kysse deg.

10. Trønder-rap:

En gang va æ i byen og æ skull hjem, da kom en buss æ gikk på og fikk en klæm av ei i klassen som hadd vært på dassen for hu hadd itt dass hjemme nei, Trønder rap!(*2) Yeah! På bussen så æ mange fine menn, da vi kom satt dem i et spenn, nei det va itt kult nei med som en fesk he he sa dem og derfor mått æ hjem, Trønd-he-he-er rap(*2) Yeah! He he, når æ kom hjem hørt æ en rar lyd, da æ sjekka va det bare flyt, for på rommet der va katta mi og hu så itt at æ hadd a i, Trønder rap(*2), Yeah! Da vi kom til byen igjen da hva det en som va en slem kis for han sa at æ va teit, men æ va ikke teit, æ va feit, Trønder rap(*2) Yeah! Slutten på sangen her e nokka her sa en kis så derfor mått æ fis, Trønder rap(*2) Yeah!

11. Hvem skal synge?:

(Doom-brøling, dårlig sådan).

16. Komisk lesbing:

Ferdig denne sangen når den ble ferdig altså, men selvsagt ikke denne sangen for nå skal den holde på en halvtime til he he, no skull det vær skummelt. Det var en gang et spøkelse som skulle hente en øks for å kutte opp menneskenes hundekjøtt for hundene skulle jo ha mat, og at det var menneskekjøtt, nå lurte jeg dere he he.

18. Bæsjetisse promp:

File!

19. En bass-solo på synth:

(**...) dæven! Fis, promp, fjert, luft som kommer ut av rumpen, kjempestor fjert, lydløs, litt mer lydløs, metalsolo på bass! Kom igjen på taket.

20. Ah-sangen:

Ahh!

21. Fylle-sangen:

Er du ferdig snart! OK er det min tur? Yeah vi skulle på fyllefest, nei åh, forleden møtte jeg en hund, nei, nesten kom en kis, som slapp en fis, så kom CiH som hadde vondt i magen, RV-lederen hadde hjerne som en ert og han slapp bare en fjert.

22. Kokain-sangen:

Kokain(*2), la oss kjøpe kokain hele døgnet rundt min venn, kokain kan vi bruke til så mangt, f.eks. i matlaging og vi kan ha det på bordet. Vi kan putte det opp i brusen eller i pusen, kanskje også på huset. Eller vi kan røyke det hele døgnet rundt, så kan vi putte det i tissen.

24. Rickit like a fittit:

Rickit like a fittit(*2) oh yeah! Kom igjen å si hallo på do i 1982, så skulle Jensen spise en stakt besjklump.

25. Denne sangen:

La(*7).

29. Scorn-sangen (*):

La meg leve!

30. Erik er dum-sangen:

Da jeg kom hjem til min venn, da sa jeg at han hadde kjøpt seg katt, men når jeg så at han var borte måtte jeg drepe en vorte, da vi kom ut av huset senere, da måtte jeg **. Jeg er så dum sa en fin gnom, derfor må jeg si en pluss en er tre, yeah wow(*2), denne sangen er alt for høy i trommene ja, derfor må jeg si at trommene må bli skrudd ned av, vi så huset her da vi dro på do, derfor ** jeg, den fin homo, nå skulle jeg egentlig vært på P3, men det er ikke tid, solo!

31.:

Jaa, dette er en sang som handler om at jeg er for lang, derfor må jeg skli døgnet rundt på siden. Jensen fikk en ku, derfor mått en snu oh jaa! Jeg fikk masse CDer i julegave, deriblant en CD som var ikke brev, derfor kjøpte jeg enda flere CDer på en butikk, det sa mer. Bøtten gikk i stykker, som var litt veldig lang, den hadde en sprekk, var veldig lang sprekk i ** he he.

32. Hymne til himmelen:

Jeg elsker julen he he!

35. Bryst-rap:

Yeah! Æ va på stranda, der så æ puppa, derfor kom æ hjem, for æ hadde puppa, puppe rap(*2). Da æ ** mine fine **, da fann æ ut, at dæm va for **, derfor så æ at, æ mått fin nå lurt, ikke bare flink, der æ lå, puppe rap(*2). Når æ tok, en fin operasjon, da så æ at, det var dumt, derfor mått æ si, fi fi fi, derfor sa a, ho ha den var god, puppe rap(*3), (**...), derfor mått æ ikke, dra mæ selv i håret, for at når æ gjor det, så kun æ få puppa, derfor mått æ ikke, få store puppa, for hvis æ hadd store puppa, fikk æ ikke (**..).

36. Nesestolen:

(Stønnelyder), jeg må sitte på en stol, ellers får jeg en lang nese med blod.

38. Meteroverskuddet:

Så skulle Jensen spise en stakt besjklump, den var stekt i oppkast ja, lugget en halvtime i fjert ja(*2), så skulle Jensen spise en stakt besjklump, var lugget en halvtime i fjert, så ble masse god lukt, så skulle Jensen spise en stakt besjklump, spise en stakt besjklump, (**...)dagen lang.

39. Har du nå forslag? At sangen heter har du nå forslag nei den var dårlig:

Men OK, eh, OK, så skulle Jensen, han skulle kjøpe te til sin kone, Lise Hansen, Lise (**...), ville ikke gifte seg med naboen, naboen var en røver, hadde stjelt en butikk ja, ville ikke gifte seg med naboen ja, naboen pleide å (**...).

40. Mamma mia! La det fortsette i svingen!:

En dag skulle jeg besøke Hansen, det skal jeg fortelle om nå. Hansen skulle til Jensen, så skulle han til Jensen(*5), det er veldig artig å gå på do, å det e så koselig, men itt kjedelig, (**...), det e så skummelt å gå på do, for det e spøkelsa på ja do. Når spøkelsan tar å kjøpe bensin tar dem å slenge bensinen på deg og så tenne dem på og du sprenges i lufta, no e den ferdig.

41. Den opplexede flaskeåpning-rap'en:

Walking in the streets, that is very coolt, walking in the streets(*2), punching down old ladies, (**...)

42. Hus-rap:

Æ kjøpt et hus, der var det mus, æ sa hei til en fei, da kom en gitar og sa æ var rar, æ banka en opp, da sa en stopp, hus-rap(*3), da æ kom thuset så æ en fin bil, sa tok æ bilen, å kjørte huset ikke det samme som i sted men et som lå mange min her i fra da så æ sne, hvit, hus-rap!

43. Napalm death-rap:

Napalm Death-rap(*2), I am goni shot your head, don't do the brain or give me some panga, and then I gona think I.

44. Skap-rap:

Æ har et skap, på rommet mitt, der har masse, klær og slikt, i skapet står det også fine sko, pluss at når æ må, tiss så går æ på do, i sløffe gøffæt, i skapet mitt, der står en samling, hvert fall gjorde det det, skap-rap(*4), dersom æ går på en tur, ser æ ikke veldig lur, hvert fall ikke hvis æ har med skapet mitt på tur, derfor går æ ikke på tur med skapet mitt for de det ser så pokka dumt ut hvis at æ gjør det, skap-rap(*3), da æ gikk på ikke tur med skapet mitt, så tok æ på tisse basje blhe, så tok æ å spiste en plakat eller ikke sånn da da. Skap-rap(*4).

45. Tromme-rap:

En gang spilt æ tromma sånn som no, men dere vet det er da tromme-rap, en kan da ikke synge på en tromme-rap, OK! Og jeg kan ikke jeg finne på noe å rape om, derfor tror vel alle at jeg er dum, men det er jeg ikke. Nå skal jeg synge en liten sang om var litt lang.

46. Nusselig meloditt:

Danmark har lenge vært kjent for utvikling av elegant og moderne elektronikk. Danske designere har alltid vært blant de fremste og fremskaffet tidsmessige og funksjonelle produkter som med sin design har appelert til det kjøpende publikum. Selv sier de at de nesten har halv press høytalerfabrikanter, det er da man må profilere seg og skille seg fra mengden. Vi mener Dantrax er den høytalerfabrikk som har løst dette best. SQ-serien er et kjent bevis, designerkunst, ingeniørkunst og rasjonell produksjon har gitt markedet et velspillende struktur, eh skulptur, SQ-serien er en bekreftelse på at Dantrax er den danske høytalerprodusenten som kan tenke utradisjonelt og komme fram til vellykkede resultater. De har en egen design og møbelprisvennlighet, det er slik men skiller seg fra halveres konkurrenter, det er slik man leder utviklingen, det er slik man overlever, hvor mange vil fortsette å markedsføre lyd i liter og Watt like firkantet som før. Morgenstjerne, en ledende leverandør, et profesjonelt miljø. Oh yeah! Ska æ bare fortsette? Ja, OK! Eh. Aldri har vi vært så uthvilt om morgenen, Tulla trives like godt i vannsengen som oss voksne, hvis hun ikke får en liten kosestund her om morgenen blir hun sur, at vi mennesker finner velvære av å sove på oppvarmet vann...