Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Sanger som er instrumentale, eller sanger med en tekst som ikke egner seg for publisering, er ikke ført opp i den kommende tekstoversikten.

Stedet som var på et annet sted i stuen til han ville lyse opp veggen bak sin kone sa han mens vi ventet undersøkte jeg de mulighetene vi hadde for å narre oss selv hvis det skulle vise seg at Tom ikke maktet det han hadde foresatt seg det var sent på kvelden og det lille huset lå i en landsby uten gatelys og hadde en slik beliggenhet at det var liten mulighet for at en bil skulle passere og lyse opp rommet jeg visste at ikke bare var det lite sannsynlig at han ville benytte en lommelykt eller lampe men at jeg straks ville gjenkjenne disse lysstrålene da lyset endelig kom viste det seg at det var like forskjellig hva det lyset som frembringes på vanlig måte som en tårnsvale og et jetfly lyset vokste ikke på veggen det kom som et plutselig lysskjær som nesten blendet oss fullstendig og lyste opp hele veggen fra tak til gulv som om stenene bak tapetet var selvlysende det voldsomme skinnet varte ca 1 min. og forsvant like plutselig som det var kommet i stillheten som fulgte banket Tom et spørsmål han var helt barnslig av glede over å ha overrasket oss så fullstendig hvordan likte dere lyset mitt spurte han vårt spontane gisp og ubevisste nikk var svar nok for han

1. Stedet som var på et annet sted i stuen til han ville lyse opp veggen bak sin kone sa han mens vi ventet undersøkte jeg de mulighetene vi hadde for å narre oss selv hvis det skulle vise seg at Tom ikke maktet det han hadde foresatt seg det var sent på kvelden og det lille huset lå i en landsby uten gatelys og hadde en slik beliggenhet at det var liten mulighet for at en bil skulle passere og lyse opp rommet jeg visste at ikke bare var det lite sannsynlig at han ville benytte en lommelykt eller lampe men at jeg straks ville gjenkjenne disse lysstrålene da lyset endelig kom viste det seg at det var like forskjellig hva det lyset som frembringes på vanlig måte som en tårnsvale og et jetfly lyset vokste ikke på veggen det kom som et plutselig lysskjær som nesten blendet oss fullstendig og lyste opp hele veggen fra tak til gulv som om stenene bak tapetet var selvlysende det voldsomme skinnet varte ca 1 min. og forsvant like plutselig som det var kommet i stillheten som fulgte banket Tom et spørsmål han var helt barnslig av glede over å ha overrasket oss så fullstendig hvordan likte dere lyset mitt spurte han vårt spontane gisp og ubevisste nikk var svar nok for han:

He he, ohh(*5), (**...), en gang Hansen besøkte Jensen besøkte han sfann ehh, ohhh(*3), he he OK!

2. Nusse fjerte:

Nusse fjerte(*7), jeg skulle nusse med damen min, så kjente jeg en fjert som presset i rumpen min, jeg sa til damen min, fjert fjert og atter fjert i runpen min. Damen min sa åh ja så fint, jeg sa ja fjerte fjerte fjert, så fjertet jeg så nusset hun(*2), nusse fjerte (*9). Men en gang jeg skulle til Hansen nusset og fjertet jeg like fort som Fantomet. Så skulle han til onkel Sid.

3. One whisky in my hand and a pistol in your hand:

I was walking in to a bar, I was buying a whiskey, whiskey in my hand and a gun in your hand, whiskey in my hand and a pistol in your hand, I was asking if you have a gun, yes! And that was sånn, then I should go to the sku eh he he he he, la(*16).

4. Fake and enter:

For lenge siden så kom jeg til himmelen men det var lenge siden, nå er jeg ikke der, nå er jeg å plukker bær, og der har jeg vært lenge og jeg ønsker at jeg var hjemme åh ja! Og jeg er ikke i himmelen, det er lenge siden, jeg vil tilbake, jeg vil hjem, eller kanskje til himmelen, jeg vil hjem nei til himmelen, nå plukker jeg bær og jeg triver ikke her, det er lenge siden, men forrige august da trivdes jeg mer, eller sånn, men det er lenge siden, eller sånn. Åh ja så mye bråk!

5. Den lystige melodien:

En gang jeg var hjemme etter å ha vært på byen så gikk jeg for å ta meg litt mat, men da sa moren min at jeg ikke hadde noe mat igjen denne måneden og jeg måtte sulte i hjel og da gjorde jeg det. Og da ble jeg, fin(*3), og melodien ble lystig, og dagen etter så gikk jeg hjem igjen, og da fant jeg ut at jeg fremdeles ikke hadde noe mat men det gjør jo ingenting for jeg var jo dø og da behøvde jeg ikke å spise mat, eller sånn, og da kun æ ta å så spis ingenting og da dødd æ igjen. Men det gikk jo ikke an, men det fikk æ til for det men æ veit itt korsen æ fikk det til, å etterpå det har æ vært glad og lystig.

6. Den livlige melodien:

Oh yeah! En dag jeg var på jobb så kjøpte jeg litt øl, men da ble jeg sparka for det fikk vi ikke lov til, og det ble sånn, og så dro vi på en restaurant istedenfor og drakk oss skitings og gjett om vi hadd det artig ellel sånn, og ja, du gjetta riktig ellel sånn og for tusen milioner i premie, og neste dag så gikk æ på butikken og kjøpte en eske med sko og så gikk æ på jobben og sa, sjef du kan få skoan hel hvis æ fål jobben og at æ drlikk øl og at æ bli spalka en gang til og så gjol vi det og så gikk æ og kjøpt øl igjen, på pub, og det var en engelsk pub, og der har dæm enda mer sterkar øl, og da vart vi enda mer skitings og så gjekk vi på konsert og så pult vi dagen lang, eller etterpå da, på nach-spillet, hjelpe meg!

7. En mystisk middag:

Jeg skulle på middag til venn som vi studerte sammen med. Jeg hadde aldri vært hjemme hos han, men hadde snakket en del med ham, og han var litt mystisk. En dag som sagt skulle jeg på middag hos ham og hannes kone. Jeg hadde blitt invitert på universitetets, han hadde sagt til meg, vil du gjerne spise middag hos meg en kveld og min elskverdige kone, og da hadde jeg svart, ja med min største glede i hjertekroken. Da jeg omsider var utenfor huset hannes ringte jeg på. Ingen svarte, jeg ventet minst i to minutter og plutselig hørte jeg noen skritt, døren åpnet seg, og der sto studenten som jeg kjente. Han sa, velkommen inn, hils på min elskverdige kone Lise, jeg hilste på henne, hun virket svært hyggelig, så spurte jeg, hva holder du på med i livet, da svarte hun, jeg løser mystiske gåter. Vi satte oss ved middags-bordet, min kamerat og jeg satt alene ved bordet og hans elskverdige kone skulle ut å hente maten, da maten kom satt hun seg til bords og vi spiste alle sammen. Kjøttkakestuing i hvit saus med opphakket grytekjøtt, med fleskestrimmler og hjernemos med litt basj og tiss her og der, og småe oppkastflekker her og der som dusørpålegg i hankesport og at potetene kunne bli stekt i øyevoks, velkommen til å bli ferdig med å spise, sa vennen min etter middagen, og da sa jeg, ja takk i lovens navn, du er arrestert for å ha stjelt en bank. Så sa han, nei nei, og da vi var ferdig med monopolet så kjøpt vi øl.

8. Gutte-rap:

This is a rap, nei dette er en rap som ikke heter scrap. Da jeg skulle på byen møtte jeg noen gutter, de sa, vil du være med på fest, jeg takket ja, jeg følgte med inn på festen, Sun Set, der var det mange andre gutter som også var på fest. Gutte-rap (*3), ja da vi kom inn så æ masse folk, så tok æ å gikk bort til disken, der tok æ å snakka med nånn, etterpå så tok dæm å pugga nett, da tok æ å sa, det va ikke fett, da tok dæm å flekka frem en bil, så tok de å kjørt i feil fil, sånn at masse bila kom rett i mot oss, så kjørt vi sånn helt til Moss, der gikk de av, så kjørt vi videre helt frem til vi kom til slidere. Så tok de å fort eh gikk inn på en butikk, der mått æ ta å stikk en tur på do for æ va så pissatrengt, så tok æ å tok å drængt (**...). Så kjørt vi til Oslo by, så reist vi hjem med fly, gutte-rap (*3), ja, så tok vi på innpå flyet og spydde en pose, så kom en flyvertinne og var ikke så glad for det, hun tok posen og kastet den av vinduet. Så tok ene fyren og sa, det var det. Så kjørte vi videre med fly, helt til vi kom hjem, der sto modern og fadern og sa, la oss gi dem en klem.

9. Olsenbandesangen:

Hæ! Blir det tatt opp enda!

10. Fiselukten:

Det luktet fis så jeg kunne ikke ta opp mer på denne kassetten, bortsett fra at jeg skal holde på å synge en halvtime da, minus en halvtime da he he!

11. Western-blues:

Yeah! This is the story of my life. My name is Billy-Bob-Six-Shooter. You may not believe all this shit I tell you, but it's all true believe me, Billy-Bob-Six-Shooter is my name (*2), but trees gun ki he eh, kill my horse, I needed it very much, so I took my gun and shot him in his nose, yeah! He died on the spot, so I say where is pot. I need some drugs and I need it now. So all this was the story of my life, yeah, well, I hope you tried listen to it, because it is all you gon'a get, see you tomorrow.

12. Kouæth:

Deodoranten min er så fin. Jeg må bruke den, under min penn, for hvis ikke lukter det basj av stilene jeg skriver, og hvis det gjør det, så får jeg ikke (**...). Derfor tok æ penga i høyrehånda, æ skreiv nånn søte fine ord, dem var koselig syntes læreren min, og derfor ga a mæ en karakter som var fin, yeah. Da æ kom hjem, vist æ fram karakteren til moren min, hu ble bli, derfor er det kult med litt gult, (**..). Deodorant yeah(3).

13. The afternoon drink jam:

I'm feeling bad tonight you know, yeah. My wife broke up, she says that I am the biggest in town, yeah! Oh I hate this sorrow, yeah I hate it! I would have enjoyed being a movie star, I am not, so what shall I do with my life? It is not much worth living you know! Well I met this Norwegian guy in Los Angeles yesterday, well and he said. Hei kos går det? Har du det like jævlig du også, ja skikkelig jævlig for tida og lev. Jaha så kona de gjorde det slutt? Og du har ingen ny elskerinne på lager heller? Nei, nei æ ble lei av mi gamle elskerinne og slængt a ut av senga, så no må ho finn en annen plass å bo, problemet er at (*2), æ kjøre så mye med bilen, altså damer i bilen, sånn at setetrekkene begynner å bli slitt ikke sant? Det er ganske sørgelig. Well that what this guy told me. Everyone has a shit in life you know, yeah! I don't mind, I just want to go naked in the streets and say: I was fucked by Elvis. Well I hope you are all enjoying the brakes and you know, how was work today, yeah I know, real shit! My dog died last week, åh, I didn't mind, for, well I hated the dog you know! Yeah I just think I want to take my own life, and I am going to do it right now, pang! Ouhhhh!

14. Hjemgåingen:

Was ist los? Har du hatt tysk? Æ spille gitar æ! Ja en sang som går sånn: Ja ja ja was ist los, was ist das (*2), ja ja ja was ist los, ja ja ja was ist das, eins zwei Polizei, drei vier Grenadier, fünf sechs alte Kex, sieben acht gute Nacht. eins zwei Polizei, drei vier Grenadier, fünf sechs alte Kex, sieben acht gute Nacht. Det her tror æ blir verdens dårligste sang! Nei da, åh, for en kjedelig sang! Vi har allerede den kjedeligste sangen vi har laga.

16. Gillette:

Gillette, å ja, gillette er en deodorant, den er laget av diverse brannfarlige indeg eh ingredienser som f.eks ** he he.

17. K***matte:

K***matte (*4), (hyling), (**...), Det var en gang vi kom på k***matten, da skjedde det en fantastisk ting: Det luktet helt forferdelig her oppe!

19. Bankeloste:

(Hyling), basjklump, au, sorry, (**...)

22. Nusse øye:

Nusse øye (*3), nusse øye.

24. Telefonbakken:

(Telefonen ringer), ***, Ola som du sikkert hørt, det her er for øvrig en sang som vi holder på å ta opp, det var jo bra, men du æ e jo bare helt gira på dem kortan no, mer enn da æ starta. Men du, jo da, det va, ja? Om æ kjøpt? Ja, jaja, for ikke snakk om han fyren som kjøpt mens vi sto å så på, han med langt hår, ja ja, men det e mange som samler og at jeg er fanatisk! Nei æ tror han har det sånn hele tida! Eh va det fest til, ka va det som skjedd, nei du blir det..., 15, det her minne om Queen, å nei, det minne det deg ikke om. Eh kan vi ikke sett på det, å ja, hæ, det er for øvrig 37 kort som æ har i permen og 12 sånn dubletter, ja en dublett, men e det OK at æ setter på en Queen-sang som æ like, la la la...

25. Fortsettelsen av sangen som var ista:

Ja gjør det, hæ, eh nei da, bare kom så fort som mulig da, blir det..., (**...), ha nr 16, nei den e jo dårlig.

26. Dommedagen:

Dystert! Yeah kom igjen og få litt sånn skikkelig rock!

27. Kassettknusingen:

Jeg gikk i byen, og kjøpte en plate, nei det var en kassett med diverse artister på, og den var så dårlig at jeg måtte knuse den. Knuse kassetten, jeg knuste den med en hammer som lå i skuffen, og ikke i loffen. Da kassetten var knust, kom det ut masse...

31. Den psykopatiske p***ngen:

Æ (*55), åh, det var liksom at...

32. Basjep***ng:

Velkommen til basjep***ng, her er det masse (**...)

33. F****hom****en:

Ja kom igjen, hæ, ja ja, he he det var dagens støvsuger!

34. DeathMetal-p***ng:

Ja men den skulle det liksom være deathmetal trommer på, så du mått spill...

35. Den oppmuntrende sangen:

Å nei, la (*8), (**...), he he eh nei da! Jeg fikk deoen i trynet!

36. My dying bride-sangen:

Men åssen får jeg noe annet enn, enn? Enn trommer! No f. Eks nå får æ til det bra, det der var genialt! (**...).

37. Basjetisse nusseliss:

Nei så lurt!

38. Den vakre gutten:

Hørt dokker va sangen het?

39. Vil jeg høre litt på My dying bride-sangen:

Nå vil jeg høre litt på My dying bride sangen! Men da må vi jo spol tilbake for den har vi jo lagd for lenge siden. Nei vi må ikke spole tilbake fordi æ mede Cden. Nei jeg er helt enig for jeg mener synten, nå starter det!

42. Skole gåe:

Eh!