Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Sanger som er instrumentale, eller sanger med tekst som ikke egner seg for publisering, er ikke ført opp i den kommende tekstoversikten.

Kol

2. Maxelost:

Så skulle Jensen spise en stakt besjklump! La oss få det litt seriøst, (**...)!

3. Den seriøse sangen:

Fjerte basje nose lile both masthediste! Koke, he he, nei!

4. Den useliøse sangen:

One two tree break it down! I was going in the streets, yeah! Then I saw a nice looking chick, we ** a lot of years together, then I lost my (**...)

5. Oppsjekkingen II:

Hva skal du spille egentlig? Når man er i et litt mer dannet selskap og skal røyke så bruker man å si, Så bruker man å ta fram en sigarett og ta fram til damen og si: røyker de? Men så har det kommet noe helt nytt, i stedet så tar du fram (**...), he he. Og så neste dag, så var det neste dag. Da går du bort og sier (**...), he he.

6. La meg ***e deg:

Da jeg så deg for første gang, da merket jeg at det var noe spesielt med deg, som var så trang, og alltid vil jeg møte deg igjen, (**...)

10. F***ep****gsoloen psykopat:

Nei! OK! Bare vær stille dokker!

13. Jetflypilotene:

Jetflypilotene, ja og dem gjorde det! Og at dem kom i fengsel!

14. Prostitusjonsmesteren:

Yeah wow!

15. Xorta:

Fin sang ja? Ja! OK

17. Foredraget:

Typisk TP stemning og at vi hørte på Pantera og tok opp en sang som var et hyl! Det e så genialt, ja det er det. Ja men i vert fall så mot slutten av karrieren hans så var det sånn at f.eks at han var syk eller forkjølet eller noe sånt så fikk han tak i en doktor som undersøkte han og hvis han ikke ble frisk med en gang så: doktoren måtte dø! Nei, for da var det tydelig at doktoren var en hemmelig agent og ville drepe ham. Du, den Oktober-revolusjonen e den det samme som Februar-revolusjonen? Eh nei, for da hadde det jo vært i samme mnd blant annet. Ja men blir det noen tur snart, ja men jeg må bare prøve å få til litt her, eller at jeg ikke kan være med ut da fordi jeg også har prøve. Haden, he hva pensumet er? Å, en hel bok. Hvilken bok? Denne! Mutilation, ja med det er jo sånt som du interesserer deg for. Og det her har dere hatt i tre år? Ja eller det e sånn at hvis en spør: Hva er pensumet da? Det som det står at er tredjeklasse stoff, ja pluss alt det andre men det kan dere jo fra før, det som dere lærte i første og sånn, å ja? Ja vel med var det ikke du som solgte denne her da, du skrev da tenkt koffert for i ettertid, ja men æ har ikke solgt den enda. Jaha så det var bare en tabbe altså, hvis du hadde solgt den, ja. Hvor var det der skyve og å dra, nei nå glemmer jeg nesten det som er mitt mål her i livet, altså og skyve og å dra. Vil de lese det høyt, eller? Eller vil de lese det selv? Jeg vil lese det selv. Det kan ta hardt på kroppen å skyve og å dra, som når du løfter og å bærer gjelder det å få jevn belastning i mellomstilling. Kroppen bør være så rett som mulig og armene bør være strake, eller helt bøyde. Det er de store musklene omkring midten av kroppen og i beina som skal gjøre arbeidet. Selv om du har tilgang til tekniske hjelpemidler for å spare kroppen bør du alltid ha noe reservestyrke i bakhånd. Du vet aldri når den uventede belastningen kan komme. Genialt ja, og hele boken handler om å skyve og å dra, nei litt dårlig bok, dæven! Nei men helst ikke spill mens jeg holder på med foredrag, ja men jeg skal bare spille veldig lavt, det er jo det som er meningen med livet. Det er så forstyrrende, veldig lavt da? OK. Hvordan får man andre lyder, oj nå har jeg vist gjort noe, jaha den var fin! Skal jeg vise deg et tips, egentlig sånn, jaha, sånn at det blir annenhver finger altså, ja men da blir det jo så vanskelig å fortsette! Nei nei se her! Der ser du, jaaa, det e bare for at jeg ikke kan det! Ja men æ kan det jo feil så da er vi jo like langt. Ja skal jeg skrive til overskrift på tavlen når jeg starter at jeg skal ha foredrag om Stalin og gjengen hans. Ja! Nei du det er veldig forstyrrende at du sitter og spiller altså, men jeg må da spille, og klokken er da halv åtte allerede og at jeg har et foredrag og en prøve og gjøre