Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Sanger som er instrumentale, eller sanger med tekst som ikke egner seg for publisering, er ikke ført opp i den kommende tekstoversikten.

2. Falling Stone Of The Dark

1. Elgens skogsdag:

Det var en gang en elg som gikk ut i skogen, mest for seg selv, han fikk aldri besøk eller noe sånt, den var veldig ensom. Alle folk som så elgen da syntes veldig synd på den, og ropte til den at den ikke skulle ta det så tungt. Men egentlig så rart at elgen ikke hadde noen venner, for den gikk ut å myrda om natta. Men så en natt den skulle myrde fru Jensen, da kom det en liten gutt og skulle sitte på toget, men elgen bestemte seg for å bombe toget å myrde det å myrde gutten. Det likte ikke gutten helt og ikke konduktøren heller, konduktøren kom med pistolen og begynte å skyte. Her slutter nok sangen for elgen døde og jeg kan da ikke synge om noe annet den egentlig skulle handle om, ikke sant? Stopp da, nei,jo, stopp da, hei du producer stopp sangen, hææææ, stopp sangen, hææææ, stopp sangen den er ferdig, slutt å spill på gitaren og slutt med denne boksen her, sånn få det stilt nå, sånn, for en stillhet.

3. Hocus pocus:

Hocus pocus, nei, han gikk på, solo. Det høres jo nesten ikke når du står så nærme, nei, syng no ja, syngesolo. Æ va på tul en dag så kom det en mann, han gikk på tul, han va snill så gikk vi, vi gikk på tul sammen, jol vi, så dlo vi til et hus, del va det en mann, men han va spøkelse. Andle vers, så va det en dann at æ mitt til et hus så dlo dæm ehhh, på.

5. Skogens troll:

Det var en gang et troll som sa rock'n roll(*2), det var et troll sa rock'n roll, gikk en tur i skogen var så snill hver dag gikk på tur gjennom en myr, datt nedi myra døde, ka ska æ syng om no, trollet døde jo akkurat som elgen, hei ka ska æ synge om åja, basjklumper, basj, basj e godt, basj(*3) basj e godt, basj(*11), nei finn på no bedre, ja hallo, en gitarsolo. Å nei.

6. The touf sang:

Stopp, start, the touf sang(*8), vi e tøff, du e dum, vi e tøff, du e dum,I am strong you are weak(*3), solo.

7. Den mystiske stormagasinaffæren:

Per Jensen gikk inn på et stormagasin og skulle kjøpe truser til sin mor, for hun brukte truser størrelse XL. Beklager XLe truser har vi ikke sa ekspeditrisen, sa Per Olsen da, eller hva han heter da. Har dere ikke XLe truser spurte han, nei jeg sa jo det, men da tok han å stjelte noen XLe truser i stedet og så kom han i fengsel i flere dager, og så fikk han ikke noe mat så han måtte spise trusene. Men så slapp han ut av fengselet og så fikk han komme hjem igjen, er sangen ferdig? Nei den var visst ikke det. Hvor er trusene spurte mora, men da svarte han bare at han hadde spist dem opp når han ble litt sulten i fengselet, men det trodde ikke moren på så hun banket ham opp og drepte ham og kjeftet på ham lenge. Og når ho hadd drept'n flere ganga så sa'n jølp.

8. Sangen som was fine:

Jeg må tisse sa Jens, jeg må ikke basje, jeg må tisse, det er sant men ikke usant, det er helt sant(*2), jeg vil ikke høre på deg sa han ja jeg vil ikke det jeg vil bli veldig sint hvis du sier noe pent om det og jeg sier eh øh nei no e æ så snill, æ vil ikke banke slemme gutta snille gutta. En dag kom Jens, sa han, hva heter de egentlig, hei, hva heter de, eh professor Drøvel, senere på dagen så ville han på do i 1982,øh unnskyld den tekniske feilen, hva het sangen egentlig? Was fine en sang som.

10. Datamaskin 4:

Zzzzz hheøøøøø zzzzz hheøøøø, datamaskin 4 hhøøøø, zzzzzzzz, plutselig ikke åndelig, dyyyt(*10), datamaskin 4 dyyyt(*7), datamaskin fly opp i lufta dyyyt, dadamaskin 4, dyyyyt(*23).

11. Personlig sang:

What is it.

12. Introduksjonen:

Ja no en gang for lenge siden levde en person, dinge dang, skummel person, veldig skummel person, men en dag ja en dag døde han og han ble gravlagt, og hans blod yeahhh, ** brukte han også, trekkspillsolo, ** var spenstig, gitarsolo, ehh den gikk i stykker, ferdig.

13. Sensuren:

Hei jeg sensurerer en sang. Den er ikke så fin så jeg sensurerer den, men andre sanger er fine.

14. Tingen og sak:

Ting og Sak gikk en tur i skogen, og de var så, de hadde så lyst å , de ville så gjerne, de ville basje. Men skulle de det, nei, Ting og Sak de ville ikke det, en gitarsolo da en sånn cellosolo da.

15. Vill ha men skull ikk:

La la la la.

16. All, all, pers, all, pers:

Don't doing that, bli dårlig lyd. Åååååååååååååååååååååååååååh la laaaaa. Husker dere konduktøren fra sangen toget som ikke kom frem til himmelen, vel nå er han kommet frem til himmelen med toget sitt, å se er det ikke St. Peter som står der borte, jo det er det, kom inn, kom inn, sier han og toget kom, nei søren og, det var bare bare konduktøren som fikk komme inn ja, toget måtte stå igjen utenfor men da ble toget veldig lei seg, får ikke jeg komme inn sa toget jamen jeg vil jo inn jeg også sa toget, men det får du ikke for du skjønner himmelen er bare for mennesker sjø, sa St. Peter og sparket toget. Toget kom fram til himmelen, og ikke tilbake til der det kom fra, gitarsolo, basj. Men himmelen sprakk, så alle folkene og toget som var inne i der datt ned på jorda. Da ble det et veldig oppstyr, for det ble plutselig flere døde folk en levende på jorda, og det ble ikke plass til alle folkene så alle levende måtte flytte til en annen planet, så jorda ble bare bebodd av døde folk, dagen lang, året rundt. Imidlertid viste det seg at den nye planeten som alle folkene hadde flyttet til var uten oksygen, så de overlevde ikke og alle sammen døde og det fantes snart ingen levende mennesker igjen for alle var døde og alle moret seg og alle hadde det veldig gøy enda de var døde. Og når alle sammen døde kom de til himmelen, men himmelen var sprukket så alle sammen datt ut igjen og så fortsatte de å dette opp og ned hele livet, og sangen er ferdig.

17. Øksemannen med skaft:

Væææææ mannnen hadde øks med skaft.

18. Komposank:

Ja Komposank er navnet på en pirraya-fisk som lever i Kyvannet. Komposank er veldig giftig, og han dreper masse folk. En dag kom en dykker med harpun for å drepe Komposank , opp til flere ganger ble han drept i sekundet. Men etter den tyvende gangen ville han ikke mer, og drepte dykkeren flere ganger en han hadde blitt drept sjøl. Og så levde han lykkelig i alle sine dager.

20. Feskerlaget:

Vi fiske dagen lang, rå fesk, rett opp i wææk, det er sånn bråk, slutt som en fesk.

21. Radioens knust:

Æ begynne sånn æ. Ja eh eh siden jeg ikke vet hva sangen heter, så vet jeg jo ikke hva den skal handle om, så jeg må bare finne det opp i farten, akkurat som alle de andre sangene da. Cellosolo. Hva er den knappen her til(pause), å ja sånn ja, eh nei hva skal sangen her handle om da, nei vi kan jo si saksens liv. En saks blir skapt på en fabrikk da og så kan den brukes til å sakse med eller man kan klipp med den da, hvis man vil, men man trenger jo selvsagt ikke å gjøre det, man kan jo selvsagt bare ha den til utstilling, de fleste butikker tror jeg bare har dem til utstilling. Tja sangen begynner vel stort sett å bli ferdig nå, vi kan kanskje begynne å avslutte den.

22. Madrassen som sto på veggen:

Madrassen sto på veggen, det skulle ikke være med i denne sangen, det skulle ikke være noen ting.

23. The ultimate death barsklump:

wææææ(*30), nå kommer foreldrene mine, det er best vi slår av.

25. You knøffel (part II):

Å-å-å-å-å-å