Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til Proompings-tekster
Tilbake til Proompings hovedside

Sanger som er instrumentale, eller sanger med tekst som ikke egner seg for publisering, er ikke ført opp i den kommende tekstoversikten.

3. Flæks The Skqwønk

1. Intro:

Nå kommer den ny kassetten fra TP som heter Flæks The Skqwønk...lalala

2. Flæks The Skqwønk:

-Nå begynner den..nei nå..nei jeg mener nå -Snart -Altså sånn cirka nu..eller nei..eller jo forresten..eh ja altså nå -Ja -Akkurat nu

3. Ja:

-Ja -Eh nei -Nei, nå orket jeg ikke å spille noe mere trommer, så jeg spiller bare sånn... -Nei, nei stopp..det der ødelegger... -Ja det ødelegger lydene mine.

4. En smule rotete:

En smule rot En smule rotete Eh au..smule rot smules rot -Hei..eh altså

5:Mr. Jones (remix)

Mr. Jones(*5) He goes on tours Mr. Jones(*2) He goes on tours Does Mr. Jones Mr. Jones(*2) Mr. Jones is a very brave man He goes on tours He goes on tours every day Does Mr. Jones And he is very brave Mr. Jones, he`s very brave because he goes on tours every day and he likes it and that is very touf..think we and..yes he is brave and..yes his name is Mr. Jones...eh the song is færdi -Mr. Jones He goes on tours (Fra klokken åtte til klokken ni på fredag ettermiddag) -Øh, vi skifte... -Til..? -Eh, "Jeg gikk på do i 1982"

6:Sånn bråk

Æ har en introduksjon eller en sånn start da, du Sigurd vær stille æ har en start som bare virker hvis alle er helt stille.

7. Kassettspilleren:

Kassettspilleren bruker vi til å spille kassetter på, og vi kan også kopiere kassetter med en kassettspiller hvis den er dobbel. Vi kan også bruke den til å ta inn radioprogrammer på. Og så kan vi bruke den til å ta opp radioprogrammene oh yeah. Og hvis du er heldig har den også graphic equalizer så du kan regulere tonene, sånn som du synes de er best oh yeah. Noen har også kontroll for om du vil ha mono eller stereo, og hvis du er så heldig å ha en luksus utgave er det også telleverk med. Og så er det masse knapper på, fks. play og stop og pause, og spoling fremover og hvis du er heldig kan du også spole bakover. Kassettspilleren kan brukes til mye rart som du skjønner. Og derfor bør alle ha en i huset, minst, eller kanskje to eller tre eller tusen ikk!

8. Proompings presenterer en heis (*):

Og nå hører vi altså heis versjonen av Nothing else matters. Den ble laget da James fant ut at han skulle lage en sang som het Nothing else matters så fant han ut at det skulle være et orkester ved siden av, men det orket han ikke, eller jo, han laget en versjon som vi hører her. Han som spiller gitar og synger og orkester ved siden av og det er sånn bra å hør på når du ska hør på nå sånn mussitt, for det at han for da må du ta og sånn eh sånn lytt med ølan og finn høl sånn inni øle og så en gang æ va på butikken så hørte æ en sånn lyd med øle mitt og den va sånn høy dyyyt og så etterpå så hørte æ en sånn lav tone dyyyyt og så kom dæm sånn dyyyyyyt (lav-høy-lav-høy) nei de va follvillandes. No det e så eh det eh det e fin sang, må høl litt mel (plystring). Det var nok Nothing else matters for i dag, ha det.

9. Tøydokke Anna:

Hehehe Tøydukke Anna Hun er litt slem Dødødødølalala Hun har en tøff... Tøydukke Anna, hun erlala Lalalalalalala Lalalalalalala Lalalalalalala -Solo! Færdi! -Nei mer: Tøydukke Anna lalalala Tøudukke Anna Tøydukke Anna lalalala Lalalalalalalalalalalalalalalalalalala, Tøydukke Anna laalalla lalalalalalala(*3).

10. Kalle klovn:

Kalle klovn(*2) Er en artig liten pode som har mye rart i hodet Er Kalle klovn, Ja, Kalle Klovn Lalalalalalalalalalalalalalala Lalalalalalalalalalalala Kalle klovn(*2) Er en artig liten pode som har mye rart i hodet sitt Kalle klovn Nei Kalle klovn Lalalalalalalalalalalalalalalalalala Lalalalalalala Kalle klovn(*2) Er en artig liten pode som har mye rart i hodet sitt Kalle klovn Ja, Kalle Klovn en dag han skulle på do for å...så gikk han ut igjen Men så kjørte han med bilen til et verksted for å få reparert stereoanlegget. Kalle klovn(*3) Er eh..en sånn klovn..mann som har mye rart i hodet sitt -Er det ikke solo snart, da? Kalle klovn(*2) Er en artig liten pode som har mye rart i hodet er Kalle klovn (Forresten så er soloen ferdig) Er Kalle Klovn Lalalalalalalala Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala Kalle klovn

11. Ole Brumm:

-Hei Her kommer Ole Brum, en liten bjørn i skogen tidelibo..tidelibom, Her kommer Ole Brum, en liten bjørn i skogen tidelitidelibom, Her kommer Ole Brumm Lalalalalalalalalala, lalalalalalalalalalala Her kommer Ole Brumm, en liten ..rn i skogen tidelitidelibom, Her kommer Ole Brumm Her kommer Ole Brumm, en liten bjørn i skogen tidelitidelibom, Her kommer Ole Brumm dadadadadadadadadadada, dadadadadadadadadadada Her kommer Ole Brumm, en liten bjørn i skogen tidelitidelibom, Her kommer Ole Brumm. Eh gitarsolo Her kommer Ole Brumm, en liten bjørn i skogen tidelitidelibom, Her kommer Ole Brumm Lalalalalalalalalalala, lalalalalalalalalalala Her kommer Ole Brumm, en liten tiss i skogen (mytti latter) tidelitidelibom, Tidelitidelibom her kommer Ole Brumm Det va..det var en gang en Ole Brumm som gikk på tur i skogen, han skulle finne honning hos biene Her kommer Ole Brumm, en liten bjørn i skogen tidelitidelibom, Han skulle ut for å..

13. Den mustiske mysikken:

Jeg vil ha en lampe og en stol Jeg vil ha en ostehøvel og en banan. Jeg vil ha en matematikk-bok og jeg vil slå av kassettspilleren.

14. Ost:

(Rare munnlyder) Jeg gikk på do i 1982(*2) ..oooooog (Rare munnlyder)

15. Kusmasangen:

Mannen hadde kusma i sengen og lå og var syk av kusma, som han hadde i sengen, som gjorde at han var syk. Og mannen var syk og ville bli frisk, men det ble han ikke, for han hadde kusma, og var også smittet av aids, samtidig så han hadde ikke immunforsvar og døde derfor av kusmaen.

16. Kosteoppvasken:

Come on! Oh yeah Hvem har hørt om en vaskeopp...hm..vaskehøvel i salen før, ikke jeg i hvert fall. Derfor får jeg lyst til å synge om en, hehe, vaskeopphøvelen er en hemmelig gjenstand som bare politiet vet om, derfor kan ikke vi vise dere en i dag. -Gitarsolo -Ikk! Men så kom det en dag en mann til politiet og sa: jeg vil låne vaskeopphøvelen, nei sa de da, den er hemmelig, bare statens politi kan få lov til å røre i den. Jeg vil ha kloa i vaskeopphøvelen, sa jeg, sa han, men da svarte politiet: du får ikke ta vaskeopphøvelen for den er så hemmelig som en ost. Men da ble mannen sint, han tok en sleggekost og kastet den i ansiktet på, søren og, hvem er det som er hvem? På politiet. Men det var nok en stor tabbe det ja, for plutselig viste det seg at universet ikke tålte at man kastet med en sleggekost på politiet. Og dermed endte det lykkelig.

17. YO! The man is kqwønk:

Yo! (rap),(fiselyder) Ha haha hahaha (mer fiselyder) Jeg ville gjerne si: Yo the man skqwønk (fiselyder) Og no skal jeg si det en gang til:(fiselyder) Yo the man is kqwønk(fiselyder) Yo the man is kqwønk. -Nei den er vel ikke ferdig enda, jo, nei den må fortsette litt -Du har slått av pausen nå, den tar opp -Har æ slått av, OK -Men den er ferdig -Den tar opp nå -Ja æ vet det -Vi kommer til å høre det her etterpå -Hehe ja! -Delto!..hehe!.."del to" sa jeg! (fiselyder) Jeg vil gjerne si på do i 1982..nei, det va en anna sang! (fiselyder) (Mumling bak disken) -Hade! -Styrt!

18. Telefonsamtalen:

-Nei, Sigurd og Tomas -Hvem er det egentlig? -Eh hei -Hvem er det du snakker med? -Vent litt..vent litt, eh..nei det er søskenbarnet mitt -Som heter? -Ida... -Ida? -Ja -Javel -I-dass -I-dass!? Nå slutter du med sånne grove ord -Hei, jeg vil si (latter) -Sigurd villa bare si hei -Skal æ få spill en sang med det samme? -Ja...hva sa du? -Ja morn ja! -Nei (mumling bak disken etterfulgt av rare munnlyder) -Nei du kutt ut da Tom-ass!...Tom-ass..Tom-ass -Hu vil at du ska snakk, hu ska s...har vi noen flere her, eh høytalerne gir fra seg rare LYDer -Eh, den fortsettende..nei -Hehehe -Ja?...hehe -Han sa at han va sånn stille ofte -Snakk -Fornøyd?...on**i -Hæhæhæhæ! -Vent litt..e dokker sånn te vanlig?..(mumling) -Jo nei jo nei jo nei jo nei jo nei jo nei jo nei jo nei -..er jeg litt mer sånn... -Gal kanskje? -Hvorfor er du så stille? -(Fiselyd) -Nei -Jo -Jo -Bild -Tror du æ orske det da? -He, geni.. -Skyndt dæ å snakk -Sangen er no ferdig og det er vel godt også, er det ikke det vel?..kanskje litt til enda hehe.. -(hyl/klynk) -HYSJ!!

20. Husholderskens hemmelige plass under stolen i venstre hjørne av dagligstuen:

Hus..holdersken hadde et hemmelig sted under stolen i, hva var det nå igjen, jeg tror det var i spiserommet? Finstuen? Nei, jeg husker ikke helt jeg...ja,i hvert fall hadde hun en hemmelig plass under den hva var det igjen? Stolen? Eh, jo stolen ja, og det var sånn at når hun gikk til den hemmelige plassen så kunne hen tenke på hva hun ville uten at de andre hørte hva hun tenkte, og det var jo litt lurt å ha. Men så kun hun jo, hvis hun ville så kunne hun sage et hull i gulvet og så kunne hun jo gå ned i der og ha det artig, med forskjellige ting, lese tegneserier og se på video og sånne ting, spille Tv-spill kanskje, men hun kunne jo spise mat hvis hun ville det eller hva som helst annet forsåvidt. Trall-la-la skal vi se om vi kan..ja, og så hadde hun med seg en radio ja, og så skulle hun se om hun fikk inn noe på den, da hørtes det sånn ut: (radio) og til slutt så fikk hun inn denne sangen her: Lalala(*5), men så sa hun: Jeg liker ikke disse nymoderne sangene, så hun prøvde å søke inn noe nytt: (radio) "Her er dagens nyheiter med værmelding", nei huff sa hun bare og søkte videre (radio). "Og på 8nd plass finner vi TP: "Toget som ikke kom fram til himmelen."" Åh den vil jeg gjerne høre på, men så fant hun ut at eh..det..stlømmen gitt og så vatt det itte noe mele mussitt i fla ladioen og så da kunne jo itt den tassetten hel då lennel hellel så da mått jo sangen væl fædi.

21. HIT SINGLE: Telefonen bør ringe daglig:

(Ringelyd) hahaha (ringelyd) hahaha (ringelyd) å tro hvem det er som ringer hehe det er så spennende hahahahah...ehehehe hva i allverden du storeste (ringelyd), jaja. Eh nå ringer det igjen, nei nå slutter det å ringe, 1 2 3 4(ringelyd) haha (ringelyd) eh (ringelyd) ehe (snål ringelyd) i det lange løp var kanskje ikke dette så veldig underholdende (artige ringelyder) nå begynner det å bli til noe ja. Så var det da en telefon som rang daglig, den ringte daglig to ganger per døgn, daglig, (ulvehyl-lyd) uff da. (Romlyd) så var det et romskip som skulle på tur og det var så flott som en ost (fuglekvitter) eh så en dag når jeg våknet så hørte jeg fuglene knitre (krigslyd) eh eh hva. (Ny romlyd) romskipet ja, det var altså et romskip som skulle ned på jorden å lande for å komme ned på jo..eh.. (laserlyd) og så skjøt de med laserpistoler, (enda en romlyd) men da kom romsonden forbi og (ringelyd) hehehe, hæhæ. (Rar lyd) eh, jasså hva er nå dette, jasså jazz eh..ja (laserlyd) nei, da skjøt de med laserpistoler på mennene som kom forbi, ånei, og der eksploderte jorden med en atombombe. (Ringelyd) hehehæhæ, hehæhæ, hvem er det som ringer? Dette blir spennende, skal vi ta opp røret? Skal vi høre hvem det er som ringer? Kanskje det er et romvesen? Kanskje vi får en telefonsamtale fra en annen planet? Kanskje det blir artig å snakke med folk som er i tel..eh..fonsamtalen samta..telefonsa..(hyl) (klynk) (melodi) og så konfirmerte de seg og levde lykkelig i alle sine dager som vanlig.

22. Den siste sangen på denne siden:

-Eh, ja bare start du..eh ja du har starta Dette er den siste sangen på denne siden, synes vi, (plystring) nei hva skal vi snakke om da? nei off.., nei den siden var oppbrukt (radio) den også, gjesp. Lalala (radio) hva er det han sier, det vet jeg ikke, det får jeg ikke vite før jeg hører denne sangen om igjen. (Plystring) jeg måtte bare se hvor mye bånd det var igjen. Dette er en musikk som heter Den siste sangen på denne siden og den blir dårligere enn den forrige hvis det i det hele tatt går an. Onkel har en musikalsk ri på denne tiden, når er det spisetid? Pling plong, ser dere? Ser og hører. Det minner om snørr og tårer, måne og stjerne og blomster. Vi må riste ham, vekke matlysten. Dette vil få ham på bedre tanker. Pling plong nytter ikke, han reagerer ikke på matlukt, han sover i hengekøyen, han trenger ensomhet. Endelig fant jeg deg. Bli med meg til stjernene, ulp du igjen? Meg ja, du er i min makt! Du skal gifte deg med meg, husker du vel. Nei jeg vil ikke, hjelp meg Donald, hjelp, hjelp. Popp kvakk drømmen var ikke slik jeg ønsket. Der oppe i stjernehimmelen er elsklingen min i fare og jeg er blakk som vanlig rist rist. Men selv om jeg var milliardær ville min Stella være uoppnåelig. Stella ja, hun som etter et kort opphold på jorden måtte tilbake til sin egen planet. Pasifikk, wrom wrom, å ofre følelsene for statens skyld, Stella i kromtoppen i dette voldssystemet som vil samle alle gode...MYE. Dette går jo bra, snart er vi fremme. Så lenge har vi aldri vært vekk før prinsesse. Håper at alt er sikkert som før. De vise har nok styrt bra. Men den skumle byen på naboplaneten har sine planer. Her er det bikkjekaldt, planeten kjøles ned, herre hent mer ved, det finnes ikke trær igjen. Vi har hogd ned skogen og laget polarklima, dette må vi rette på. Nytter vist ikke å ta ut mer, ressursene er brukt opp - svupp. Vi må finne en ny planet å plyndre. Vår egne er ikke mye tess mer. Trollmannen vet nok råd. Jeg her lokalisert nærmeste offer, planeten Pasifikk, der finnes ikke våpen, den overtar vi. Snart er den vår, vi sender en rask flåte. De våpenløse tigger jo formelig om dette, de skal under pisken, trom trommelom. Der er pasifikk, til angrep. Se vi får besøk, meld fra til de vise, og så la dem få byens nøkler, det vil blidgjøre dem rattatta. Ulp hva er dette, de fremmede tvang Persen til å svelge nøkkelen. De er altså fiendtlige, ser det slik ut, verst for dem, vi møter dem med avsky. Folket kalles identuelle og skydemonstrømmasjon rattatatututut, samling på avskyfjellet fort. Skal vi se. Konsentrer dere, tromtrommelom, hva dyrker frem til slottet de vises avsky vil jage dem. Tromtrommelom men avsyen preller av. På bingo styrkene gurger, de saktmodige taper, selv om de hat retten på sin side. Klask dong de arme må vise forsmedelig overgi seg og folket til nykommerne. Jeg skal jobbe og slite og betale ja forstått ja sukk en tid etter. De har tatt jordbruksmaskinene fra oss også. Men krever enda større avling. Samtidig noe nytt Saftsuse les hær. Heisann prinsesse Stella er på vei tilbake, hun skal få en varm velkomst -Eeeeeeeeeehhh! Boss..Hugo Boss..deodorant stick, deodorantenstick,75ml 70g enet rate 2.5oz boss nr 1 this ekslusiv formula kontains buttlein, glissol, ploppeligpålapp plambali masse rart også sånn ting og så begynne denne kassetten å bli ferdig tlol æ, vætfall denne sida, æ må bale se ettel.

23. Vi lurte dere for nå kommer nemlig den siste sangen på denne siden:

Vi er lure, vi har lurt dere, nå er det den siste sangen på si...de nr tre.

24. Erik sitter å leser et blad i sofaen sin:

Erik sitter og leser et blad i sofaen sin. Klokka begynner å bli 22.52, jasså? Du må vel begynn å fær snart da, ja, men her e no den synten æ ska kjøp. Skal du kjøpe synt? Den synten skal eh fin synt det er, nei altså det er bare derifra og dit altså, det der er en annen en, det der er anlegg og ikke en synt, nei, jo det er en synt, jammen den var litt liten, ja så stor er den i virkeligheten, men hvorfor skal du kjøpe en synt som er så stor? For den er så mye bedre enn den, ja men det er jo så mange færre knapper enn den, ja men det er ikke knappene det kommer ann på, jo, åh det er det vel, javel hadet, hvor er forsterkeren på den da? Hvor er forsterkeren på den? Ehh, jasså sier de det, eh den er altså der, ja, det var jo artigt og platespilleren har jo heller ingen forsterker utenom? Skal vi si at sangen her vare hele siden igjennom? Ja det kan vi godt. Nei hva skal vi finne på, åh vi, vi kan jo hør på en CD som vare hele resten av sangen. Ja, hehehe, råbra, sett på en CD og så er den hele resten av siden, ja kom igjen og kjøp denne kassetten, utrolig musikk av profesjonelle artister spilt om igjen på Eriks stereoanlegg,hehe , eller noe slikt. Nei jeg foreslår heller at jeg spiller en liten melodi for tilskuerne, nei jeg foreslår heller at denne sangen er ferdig, flott melodi men hadet, eh hvis jeg klarer å trykke på pause altså. Nei, jeg kom bort i spoleknappen, uff da.

25. Tomas bruker stokk:

Åååhhh jeg er så gammel og skrøpelig, må bruke stokk for å komme fram til huset hvor jeg lever i. Der bor jeg hver dag, inni huset. Den stokken kan man bruke til veldig mye rart, fks til å trykke på den knappen her, flere, flere, opp flere opp, flere ganger, og så kan man bruke den til å trykke på keybordet.

27. Sånn plattata på vedd også sånn vindu nei åsså litt til da:

Slutt opp! No begynn den, sta bal val i to mennutt. Hal gått et minutt(masse uforatåelig snakking mens pauseknappen trykkes inn og ut). Et halvt minutt igjen, ja en liten pause var det, no e det to minutt he.

28. Straff:

Kan æ få spill på nå anna no? Du kan få spill på støvsuger, det lage vertfall my bråk. Sigurd skal nå spille på støvsuger. Her er det stikkontakt, hvor? Her! Da må æ trækk ut en kontakt, pause no, no e det støvsuger haha. Æ må ta bort støvet. Husk å itt kom borti platan av Guns'Roses som e dårlig og sjelden.

29. Jeg tror at denne sangen kommer til å bli enda dårligere enn noen av de andre sangene på kassetten men det er jo ikke mulig og det sitatet har du sikkert hørt før:

Aaa jeg er så glad, jeg er så glad i deg, i deg, i sånn taket, ja det er du, du er dum som en fesk. Du Tomas, vi flytte kassettspilleren ned sånn at alle kan bli med, vi må ta en sånn liten pause no, vi tar opp mens vi flytte. Kan vi ikke skift kontakt? Ja, unnskyld vi må nesten slå av for vi må ta ut kontakten, vi beklager, vi kommer igjen om et sekund, ikke noen spøk, han mente det alvorlig, eh **. Vi hell på å sånn flytte litt sånn no, æ må nesten slå av for no trekk vi ut kontakten. Ja, no har vi plassert den en annen plass, no kan vi fortsett sangen, vi har plassert den akkurat her, no fortsette vi sangen da! How do we understand the madnes. We are trying to get Proompings-songs to you, we are trying to sing, musikk. Solo, no e det sånn solo, no e soloen ferdig.

30. Pøsk:

Pøsk! Sask nuolk death nyik nou sæm nu ø niy lalø eh njyt føk njuyt elen ehjøhheee slæ wæ za ha osv....(fiselyder). Husker du den gangen for lenge siden? No va det solo på flasken, no ska det kom en sånn solo på flasken, no e det altså solo på sånn tromma, ikke gitarsolo, e det det som e pauseknappen, ja, altså den her.

31. Reserløpet:

(Fiselyder)førstemann som er først ute er Jensen, Jensen hen kom først. Nå kommer æ liksom å kjørt forbi Ola, det va dæ. Ja bilen het mæ dæ, no e det æ som style løpet fol æ e sånn dommel te å slæm foskning. Ja da, ja. Ja og det ser vi at. Og ser kjørte max Mekker før Jensen og så, nei, og Jensen leder, men han andre kom først da, ja men det er liksom æ som styrer. Ja og det ser vi da, og der kommer den såkalte bilen, og kommer fram i teten. Og men der der utrolig spennende, en syklist tar ledelsen over alle, nei foresten og så kommer den andre før den første, men så kommer den første før den andre og runder av teten. Og dermed tok Max Mekker innersvingen på Jensen, men der kom han.

32. Diskusjonen:

T: Blir du med på kino på fredag?
S: Eh nei! Æ synes at dæm filman e vældig dårlig
O: Her er vi da igang med diskusjonen, og det er ganske farlig.
T: Du i dag sa æ: Så synes æ at du e så slæm.
S: Nei æ syns at.
O: Og her har e dæm veldig farlig
T: Og så synes æ ikk at dem, skulla ikk så my te for at, sånn dagan    fremover.
S: Du må jo still spørsmål du.
O: Ja eh vent, hvor lenge siden var det du basja Sigurd?
S: Nei, fjertklumpen.
O: Eh, hvor lenge siden var det du ja eh hvor lenge siden var det?
T: At?
O: Du basja.
T: Nei ska vi se, i gårkveld va æ ut på gata og så traff æ en mann sånn        omtrent en time siden.
S: Det minne mæ om for to år siden, da æ gikk i gata og æ skull på  butikken eh blir du med? Æ skull på butikken no
O: Ja no har æ et viktig spørsmål til dæ herr Ekle: Hvor?
S: Nei.
0: Ja, men tidens basj, når gikk du?
S: Nei æ veit itt æ, æ tok å
O: Trommen.
S: Sætet eller no sånnt, æ veit itt, Tomas du må snakk, ja æ skull bygg    et hus en gang, sånnt ja? 
T: Hvor bodde du da?
O: Han skull bygg et hus en gang!
S: Æ skull bygg et hus en gang e hvit.
O: Han visst ikke hvor det va hænn.
T: En gang æ va gul så.
O: Men han visste heller ikke når.
S: Men fortell om når du var hvit.
T: Ja, men en gang æ va gul.
O: Eh, får æ lov til å avbryt, hvor gammel e du ikke?
T: Nei, 60 klona.
O: Han e 60 krona gammel.
T: Ikk
S: Men ska vi ha med det her så tror itt æ at æ orsker mer.
O: Ja vi ska ha med den kassetten her.
S: Nei men æ mene den musikken her.
O: Ja da! Selfølgelig skal vi det!
T: Eh musikk, den her musikken hete musikk
O: (Fiselyd).

34. Eh...den heter:

Ja da må han. Ska vi lag en rolig sang, hva ska den het da? Den har vi tittel på.

35. Den forrige sangen ble litt kort og litt dårlig:

E:Mussitt kan vi høle på sånn musitt. Den forrige sangen ble altfor kort og alt for dårlig, dårlig altfor dårlig, dårig. Sangen ble for dårlig! Og alt for kort! Jeg hater den, vi skulle aldri ha tatt den opp, vi skulle ha sluttet sangen. S:Bli du med på å kjøp kokain? E:Nå skal jeg synge noe som de andre ikke får høre om, sånn at de vet ikke hva den handler om før at de skal spille den. Hva skal den, nei jeg vet ikke hva den skal, nei, jo jeg kan jo si at Nirvana er et drittband, og Tomas er veldig dum som digger dem og sammen med Metallica og for ikke å snakke om Pantera og alle er bare drit, og bare besj, og besj er for øvrig ganske godt å spise, i hvert fall hvis man lider av koprofagi, dvs trang til å spise avføring. Og den var sånn.

36. Stekt basj på menyen:

S: Basj! Restauranten heter basjklumpen, eh skal vi ta oss en basj, ja OK. E: Restauranten hadde stekt basj på menyen, åja de hadde stekt bers på menyen, og nå må jeg finne en CD, det er litt mange, eh, skal vi se, jeg hadde jo en sånn fin CD her i sted. S:Så skulle Jensen spise en stakt besjklump som var stekt i tiss, og den var stekt i oppkast etterpå, hehehe, og den hadd lugget i en halvtime i fjert, så ble mass god lukt, hehehe, så satte de på veldig god musikk når de spiste basjklumpen. Så sa Jensen: Ehh kan du sette på sånn musikk som passe til sånn basjklumpspising? Ja sa sjefen, javel takk skal de ha. Eh de må nesten sette på det da, hold inn CD-knappen! Ja, å det var fint eh vi kan itte høle nåtta, sa konen til Jensen. Sånn ja, hvordan smakte basjklumpene? Ja den var helt sånn fabelaktig.

37. The Proompings presenterer en død! (*):

Det vi hører i bakgrunnen her er et band som kaller seg Napalm Death og denne sangen heter Skum og er fra albumet med samme tittel og sangen vi hørte i sted het The Kill. Og sangene er faktisk ganske korte for på Skum er det 28 sanger og på denne CDn jeg har på nå er det både Skum og et annet album som heter From ... pluss at det er 4 bonustracks og for på From... er det faktisk 22 sanger pluss at de 4 bonus... da utgjør 54 sanger, sånn at det blir ganske mye å høre på, men de fire bonustrackene er ganske korte, hvert fall to av dem for de varer bare i 3 og 2 sekunder og sånn. 12 sangen på Skum den heter ** og den skal du få høre nå, men hvis jeg finner ut hvor den er, der var den ja, men vi må høre den en gang til, nei nå kom jeg borti feil knapp, nei, der var den, eh der var den igjen ja, og enda en gang, der kom den mange ganger, nei denne sangen ble litt kjedelig, og så kan vi jo bare slutte sangen.

43. Denne sangen er en sånn sang som vi spiller i dette øyeblikket:

Skull vi spill, hæ ka sa du? Eh skull vi spill?

46. Møtet:

S: Den handle om at vi må ha møte.
E: Ja
T: Ja, første sak, eh kommer det et møte?
S: Hva skal vi holde møte om?
T: Vi skal holde møte om at.
E: Mussitt.

48. Møtet (part II):

E: Ja nå skull vi.
S: Nei æ va jo på fæstan.
T: Eh ka skaeeaaaå
E: Første spørsmål
S: Enten ska vi si ja eller nei eller nå.
T: Eh eh, hva blir første sak?
E: Fire grønnsaker og en ost daglig.
S: Neste spørsmål, hva inneholder en banan-ost og fjert.
T: Vi bodde i Gresvig noen dager.
E: Hva liker du å ha i magen når du er syk og skal kaste opp?
S: En fiskestang kosta 5 eller en sånn 10 kr da.
T: Liker du ost?
S: Æ like ikke det for æ hørt det, noen som liker fjert.
T: Ja jeg hørte det ikke ja eh ja.
S: Liker du basj?
T: Ja jeg liker banan, flott det.

49. Neste sang:

E: Æ synes at vi har nådd et bunnpkt.
S: Ja æ også, neste kassett skal bli fin igjen.
R: Æ synes vi skal ta over.
T: Nei vi skal ha den.
S: Det ska vær den svarte siden av TP.
T: Nå svetter du, vi sitter her og tenker.
S: Det e den dårligste kassetten, det e så dårlig at du aldri skulla ha    hørt på den.
T: Nå tenker jeg at den kassetten her er nervøs, for vi sitter jo her å  snakker om å slette alt som er på den. 
S: Ja ska vi holde et møte om det?
T: Ja.
S: Tikka å spill.
T: Et sånnt musikkmøte
S: Tlommemøta.

50. Denne kassetten er dårlig og vi skulle aldri ha laget den:

Ja og så e det, no synes vi at den er ferdig, og så kom det tilfeldigvis en sånn, la. Æ vill itt at den sta fosset sannnen, synes itt æ. Ska vi slå av da ellel sånn, vi må holde et møte om det. Hvor mye e det igjen av kassetten, æ må se etter. Æ må stopp litt å sætt hvol my det e tassett nei tan jo se ettel. E itt så mytti igjen. Stall spill fædi, sånn at itt den dålige, nei, ellel sånn. Fol den tassetten hel e så dålig, det e nr 3 tassetta av TP, det va en smatbit, ja men, tassett nr 1 og 2 e dansk bla, hæ! Dæm e itt dansk, men nosk, sånn danske bla, yeah. Men så e det(*2), den tassetten hel e dålig nr 3 men, tassett nr 4 sta bli sæmpbla. Da sta vi ha sånn, ellel tans vi fål sånn øvinn på Allaktivitetsthuset, hvol det e sånn, ellel det e itt sånn tlom og vi må bettal hvis vi sta blut tlomman og så må vi sittet få sånn egene ehhh tlommestitta men tans vi fål lån fla en sånn type som het Øyvind som hal tlommsett, men det e itt hannes tlommsett, det e blolen sitt og han hete Setil og han dål i tlassen til Tomae og han e sånn blolen til Øyvind som senne en sånn blol som heite Setil som hal e blolen til Øyvind som vi senne. Han hal en blol folesten, han Øyvind som hete Setil og som ellel han e jo, Setil e jo blolen til eh Øyvind. Ja og på Allaktivitetshuset e det itt sånn mytti sånne ditala og bassa, vi hal ellel sånn, det e bale ellel sånn, tanse det blil siste sangen det hel, på tassetten, men på søndag sta vi bli det tanse sånn møte, æ ha snatta sånn masse med folt inne, gjennom telefon og på Allaktivitetshuset og del va det ellel vi sta tans væl me på tonselt ellel sånn, ehh, ehh spill musitt no, æ tan høl på fin sann nå. Åsta itt å spill mel, va bal no tull, men tans vi sta ta å spill en sånn fin sann ettelpå, ettel det her, du bør ikke ødelegge celloen, hæ, han hadd tænt å ødeledd celloen, fitt itt lov, tosta mass penna. Stall itt blutes til lott vet du, men sta bal blutes til sånn tlassisk mussitt, og den e så fin, hæ åh, ja, no sta æ bal se hvol my tassett ellel sånn det e igjen, sånn at æ tan vit om vi tan spill den siste sannen sån sta væl sæmp bla, ellel dåli, ellel sånn veit itt, tans det hæl bli sesste sannen ellel tans det bli mass sannna, gjesp nr 3, ellel tans det bli flele sanna ellel enn manga, æ sta sånn sætt, jeg må sånn då på do nå, huff da no slutte vi av sannen fål det e så lite bånn igjen.

51. Sånn sæmpe god sang som e ikke dårlig:

Æ vil ehhh.