Denne siden vedlikeholdes av Tomas Torp og David Kaasen.

Tilbake til hovedsiden.

Relaterte Prosjekter

50% ACID

Prosjekt bestående av Erik og Tomas.
Konseptet er at samtlige av utgivelsene skal være delt i to like deler, en med acid house og en med annen musikk vi liker.
Prosjektet er enda på drømmestadiet.

BARSJ

Band bestående av [Elskverdige] på keyboard, Erik som vokalist og bassist, Gisle på gitar, Erlend Skarsaune på gitar, Kjell Simonsen som vokalist og trommeslager og Lars Petter Eidem på gitar.
Bandet var med på talentkonkurranse på Ugla Skole våren 1992. Bandet kom på nest siste plass. Bandet skriftet navn flere ganger utover våren, og har du noen gang hørt f.eks. Bæsj på huset, New Barsj in the House eller New Barsj on the Coke, er det egentlig ett og samme band.

BIP

Prosjekt bestående av Erik og Gisle.
Skrinlagt.

BLOMSTERTJØNNA

Soloprosjekt av Gisle.
Prosjektet er enda under intens planlegging, men når første singel kommer, skal den hete "Nånn gang kan livet værra sort og hvitt (på Lerkendal)".

THE BRAINDEAD KAMERATES

Prosjekt bestående av [Elskverdige], Erik og Gisle.
Skrinlagt.

BSB

(BrilleSlangeBandet) Band bestående av Erik og Kjell E. Simonsen.
Spilte inn en kassett som sannsynligvis har gått tapt.
Skrinlagt.

CAFE SNEGLE

Band bestående av Gisle på trommer, Sigurd på bass, John Brungot som vokalist og Torben Iansen på gitar.
Bandet spilte en slags funk/rock og var på sitt mest aktive i 1995. Bandet ble opløst våen 1996 fordi Torben ikke hadde tid til å delta. Fikk før den tid utrettet en hel del, bl.a. noen positive presseomtaler og kvalifisering til finalen i Trøndersk mesterskap i rock hvor de endte på sjette plass.
Cafe Snegle var forøvrig et navn relatert til PR-prosjektet CENSA bestående av Erik, Sigurd og Tomas før det ble gitt til dette bandet.

C-BANDET

Soloprosjekt med Tomas på piano.
Konseptet er at musikken skal ha mye å gjøre med tonen C.
Bandet hadde to sanger på reportoaret, "C-tangenten" og "C dur sangen". "C-tangenten" besto bare av å trykke på C-tangenten, og "C dur sangen" var en liten melodi i C dur tatt fra KICKSPEED-sangen "Kick33" som ble spilt om og om igjen. Tomas mente en stund at å spille "C dur sangen" var meningen med livet.
Bandet har til nå hatt to opptredener, på trøndersk mesterskap i rock 1995, hvor det ikke gikk videre til finalen, og på Cafe Valka 2.april 1998.

CONVEYANCE

Prosjekt bestående av Erik på synth (trommer) og Tore på gitar.
Prosjektet oppsto sånn omtrent i 1993, ved at Erik og Tore slo opp på et tilfeldig sted i Eriks dictionary og plukket det første og beste tøffe navnet de fant.
Tok opp noen få sanger som ingen aner hvor er.
Skrinlagt.

CYBERTRASH

Thrash-metalprosjekt bestående av [Elskverdige], Erik og Gisle.
Skrinlagt.

THE DENSE CREW

Prosjekt bestående av Tomas og Frode Eggen.
Prøver å få plass på labelen "Dence Music" hvor det vil konkurrere med kjente band som Crudence og Preedence.

THE GEB

(The Great Erlend and the Brills) Prosjekt bestående av Erik, Kjell Simonsen, Erlend Skarsaune og dag-di-di.
Skrinlagt.

DEN MISFORNØIDE

Soloprosjekt av Tomas.
Arbeidstittelen på den første boka til Alexander Kielland var "De Misfornøide". Før boka ble utgitt skiftet han navnet til "Garman & Worse".
Prosjektet er enda på drømmestadiet.

FEEDBACK

Band bestående av Erik, [Elskverdige], Erlend Skarsaune og Kjell Simonsen.
Opptrådte i 9. klasse i klasserommet på en eller annen avslutning og spilte 3 låter: "Blues med forviklingar", "Tøffe karer" og "For no one" (sistnevnte skrevet av the beatles). Det vil si, fordi klasseforstanderen hatet de to første låtene så meget så fikk de ikke lov å fullføre reportoaret og spilte bare de 2 første låtene.
Skrinlagt.

FIRESTREET

Prosjekt bestående av Robert og Sigurd.
Bandet spilte inn litt musikk i 1990 eller deromkring. Musikken ble laget på Roberts eldste casio-keyboard. Bandet skiftet navn til Kickspeed like før det ble oppløst. Dette navnet ble senere adoptert av bandet Kickspeed (se Kickspeed).

THE FOX

Prosjekt bestående av Erik og Gisle.
Spilte inn en morsom kassett som dessverre ble slettet. Spilte senere inn en ny kassett som ikke ble så bra. Har ellers laget en cover av LBC-låta 'On The Road'. (se LBC)

HELLO IN DARKNESS OF FLIGHT 62

Prosjekt bestående av [Elskverdige], Erik, Sigurd og Tore.
I 1993 planla THE PROOMPINGS å være med på en talentkonkurranse på Ugla Skole. Siden Tomas ikke kunne være med, skiftet bandet i denne anledning navn til "Hello in Darkness of Flight 62" basert på tittelen på en tegneserie som Sigurd hadde skrevet.
Det viste seg at det ikke var noen talentkonkurranse på Ugla det året, men bandet tok opp en av sine øvinger på tape. Dessverre klarte [Elskverdige] å slette materialet like etterpå.
Det siste dette bandet har gjort, er å remixe låta "2 times" av Spesielle Konserter i 1997.

IMPLODING DICKS

Prosjekt bestående av Erik og Tomas.
Arbeider for øyeblikket med sin første låt, "Cut da dick"...

KICKSPEED

Band bestående av Erik, Robert, Sigurd og Tomas.
Har utviklet en helt egen musikkstil, kalt 'housetake', og har spilt inn en rekke låter som heter 'Kick1', 'Kick2', osv.

LAS PARANOIAS

Band bestående av Erik på trommer, J.C.Meyer på gitar og vokal og Anders Ese på bass.
Bandet het først "Los Paranoias", men skiftet fort navn da dette viste seg å være grammatisk ukorrekt. Deltok på "Ungdommens kulturmønstring" og "Byåsen-rock" 1997 hvor de visstnok gjorde stor suksess.
Erik har nå sluttet i bandet, men de ser ut til å klare seg utmerket uten ham. De er nå kjent som Basswood og spyr ut musikk som aldri før.

LBC

(Larsa Bruker Caps) Prosjekt bestående av Erik, Gisle og Lars Petter.
Fikk ikke utrettet så mye, men laget den coole jazz-inspirerte låta 'On The Road' som The Fox senere covret (se The Fox).

MADMEN OF SORROW

[Hjemmeside]
Band som startet en gang på 90-tallet og som da besto av Kristian Sandvik, Erlend "Erpa" Pedersen, og Anders Bostad. På den tiden spilte de rock av det tyngre slaget, såkalt "metal". Dette bandet gikk snart i stå, men flere år senere reiste det seg fra asken, denne gang med Erik og Kristian som medlemmer. Stilen denne gang var først visesang, senere hip-hop. Medlemmer kom og gikk; bandet hadde omtrent like mange besetninger som de hadde øvinger.
Største bragd: Opptrådte på Trøndersk i... øh... var det 2000?
Bandet har atter gått i stå, men Kristian har "Hip Hop eJay" så siste ord er nok ikke sagt i sagaen om Madmen of Sorrow.

MIKROFONTYVENE

Prosjekt bestående hovedsaklig av dag-di-di, Arne Fredrik Lånke, Arnold Martin Pütz, Dagfinn Karlsen og Amund Bjerkholt.
Gisle har ved en rekke anledninger spilt trommer (...ikke at man skal gråte over spillte trommer) for Mikrofontyvene.
Opptredenen på KVTs hjulebord med ni delaktige på scenen, cola i monitoren, svart lebestift og en stadig minskende publikumsmasse bør nevnes.
Skrinlagt.

NEP-TUNE

Techno-prosjekt bestående av Erik og Gisle.
Laget et knippe låter som det aldri ble noe av.

NIF

(Nidaros JazzForening) Prosjekt bestående av Erik, [Elskverdige], dag-di-di og Erlend Skarsaune.
Orket ikke å lage låter, så det ble satset mest på fri-jazz.
Skrinlagt.

THE NYE PROOMPINGS

Prosjekt bestående av Robert, Tomas og Henning Strøm.
Etter at THE PROOMPINGS ble "oppløst" i 1994, og de andre PROOMPINGS-medlemmene dannet bandet PUNCH/TRAIN, bestemte Tomas seg for å starte opp THE PROOMPINGS på nytt.
Skrinlagt.

OSTEPOP!

[Hjemmeside]
Band bestående av Erik, Espen Godø, Rune Holm, Kim Sætre og Sondre Øien. Gjorde stor suksess i 2001 med sine metal-versjoner av kjente hits av f.eks. Britney Spears, Spice Girls, Aqua og Soda. Er dessverre nedlagt (tross en mengde rykter om reunion), men medlemmene kan fortsatt høres i band som The Apparatus, Lumsk, The Embraced, Timber Falls og ikke minst Goat The Head.

PUNCH/TRAIN

Prosjekt bestående av Erik, Gisle, Sigurd, Tore og Bjørn Thomas Melhus.
Dette prosjektet var et relativt mislykket forsøk på å skaffe en arvtager til THE PROOMPINGS etter oppløsningen i 1994. Erik var med på kun en øving før han sluttet, og ble etter en relativt lang stund erstattet med Dagfinn Karlsen, som imidlertid trakk seg kort tid etter, og hele prosjektet ble skrinlagt.
Navnet på bandet var forresten ordene punch og train skrevet oppå hverandre, og det skulle uttales med begge ordene samtidig, m.a.o. måtte man være 2 for å si det hvis man ikke kunne snakke tostemt.
Skrinlagt.

SAKTEKLUBBEN

Prosjekt bestående av Erik på trommer og Dagfinn Karlsen på gitar & vokal.
Opptrådte på Trøndersk mesterskap i rock 1995.
Dette prosjektet var laget for anledningen, og oppløste seg straks de fikk vite at de ikke kom til finalen.

THE SCURE BOYZ

A-cappellaprosjekt bestående av Erik (Tosk) og Marius Thorvaldsen.
Skrinlagt.

SHITHOUSE

Band bestående av [Elskverdige], Erik, Gisle og Øyvind Reiersen.
Spilte inn en kassett, kalt 'Shithouse' som [Elskverdige] ga i bursdagsgave til sin daværende kjæreste. Hun syntes imidlertid den var så dårlig at han ganske fort fikk den tilbake.
Skrinlagt.

SICK AND TIRED

Prosjekt bestående av Erik og Sigurd.
Prosjektet startet i 1995 men ble fort omgjort til en sang av THE PROOMPINGS som ikke ble så vellykket, og dermed var det slutt.

SPERMBANK

[Hjemmeside]
Prosjekt bestående av Erik.
Opptrådte på Cafe Valka 2.april 1998 med sangen "Summertime". Erik selv tok seg av vokalen, mens Sigurd og Bendik Kvale Jakobsen hjalp til henholdsvis på piano og gitar. Det store gjennombruddet kom imidlertid i 1999 med en uforglemmelig fremføring av låta 'One' på Trøndersk mesterskap i rock. Gisle ble for anledningen med på groovebox, mens Erik sang og spilte synth. Fikk svært god omtale i Adresseavisen neste dag, som skrev: "Åpningsbandet Spermbank besto av to karer på synth".

SPESIELLE KONSERTER

Band dannet av Erik, Tomas, Tore og Anders Wighus (D.J. Jugger).
Jugger sluttet etter en liten stund.
Bandet hadde en øving på Katta i 1995 og laget en del låter i 1997.

SPLENDID

Band bestående av Gisle, Daniel Schofield, Håvard Fikkan, Jeppe Berntsen og John Asphjell.
Et band som spiller noe som kanskje best kan beskrives som reinspikka pop. Har ved flere anledninger fått god omtale i pressen, ikke minst etter Trøndersk mesterskap i rock der de kom på andre plass. Er med på CD'en 'Dausprængt Kaillkauk - 1000 år i Trønder-Rocken' med låta 'Terrified'.

TRISTE BARN

Prosjekt bestående av Erik.
Har laget noen få låter hvorav den ene (Palm Tree) er med på THE PROOMPINGS' siste CD under navnet "Triste Barn".

URBAN BEAT

Prosjekt som først besto av bare Kenneth, og senere inkluderte Sigurd og Silja Bjørnson.
Urban Beat kom engang på første plass (eller var det andre?) i P2's talentkonkurranse. (Dette var før Petre kom).

WANTED

Band bestående av [Elskverdige], Erlend Skarsaune, Martin Hegvold og Ulf E. Amundstad.
Etter en stund gikk Ulf ut, mens Lars A. Stolpnes gikk inn.
THE PROOMPINGS har ved flere anledninger covret låta "Lonely Man" fra WANTED.
Skrinlagt.

WILD GUYS

Prosjekt bestående av [Elskverdige].
Drømmestadiet.